הסיפור שלנו
אוכל, עיצוב, אסתטיקה ותודעת שירות מצעידים אותנו קדימה כבר 30 שנה והופכים את קייטרינג "הגבעה" למוביל בסצנת האוכל בישראל. צוות מקצועי המופקד על האירוע שלכם יפיק אירוע יוצא דופן. היו שקטים ובטוחים שהאירוע שלכם יהיה ייחודי
קייטרינג "הגבעה" הוקם לפני כ - 30 שנה בגבעת שמואל, על ידי דוד בודנשטיין אב המשפחה. כבר עם הקמתו אחד הדברים שאפיין את קייטרינג הגבעה הוא דגש רב על הפרטים הקטנים, תוך שילוב של חדשנות קולינרית והקפדה על תודעת שירות גבוהה.
כיום, הקייטרינג מנוהל על ידי דוד אב המשפחה, בשיתוף מלא עם אריאל בנו, דור שני לניהול העסק.
"האוכל, האירועים, האסטתיקה בכל פרט קטן - הם דברים שאנו חיים אותם יום ביומו. דוד התחיל את דרכו באירועים קטנים, אט אט נחשפנו לאירועים אחרים, וכשהצלחנו לפצח את הנוסחה להגשת אוכל מוקפד במשך תקופה ארוכה , קייטרינג הגבעה הפך לשם דבר..."
"השפים שלנו נבחרים בקפידה ומגיעים עם רקע עשיר משלל המטבחים, העדות והמקורות - כדי שנוכל לדייק ולהגיש לכם את המנה המתאימה לחך הישראלי, אוכל מתוחכם אך נגיש." בחירה מדוקדקת של הצוות מאפשרת לנו להציע מגוון מנות המתאימות לקונספט ולחלום שלכם.
אנשי הצוות של קייטרינג הגבעה נבחרים בקפידה, אנשי מקצוע אדיבים ואמינים, כאלה היכולים להצטרף למשפחה וביחד להפיק עבורכם את האירוע הייחודי, במלוא המסירות וההקפדה.
קייטרינג "הגבעה" הינו קייטרינג בכשרות מהדרין, המאפשר בחירה במטבח החלבי או הבשרי.
"ההבנה והאהבה לאוכל מצליחה להוציא מאתנו מנות מגוונות ומיוחדות ממיטב חומרי הגלם האיכותיים בשוק האוכל בישראל."
כשאנו מפיקים אירוע , בעליו יכולים להיות רגועים ובטוחים כי הם מקבלים את התמורה המלאה בשירות ללא דופי. צוות שיודע את עבודתו ומבצע אותה עם חיוך ומקצועיות. כולנו עובדים כיחידה אחת מאורגנת ומתוזמנת היטב. כתוצאה מכך הלקוחות יכולים לבלות עם האורחים, ליהנות מהאירוע ללא כל דאגות ועיסוקים, ולהרגיש שהאירוע שלהם מתנהל על הצד הטוב ביותר.
אנו לא מתפשרים על הייחודיות והסגנון המוקפד, ויחד עם זאת שומרים על תודעת שירות גבוה. השקעה זו נועדה לשפר ולשדרג כל היבט של האירוע, במיוחד עבורכם.
אם אתם מתלבטים גם לגבי מקום האירוע והתכנון הנכון – אנחנו כאן בשבילכם. נשמח לעזור, לייעץ ולהעניק מניסיוננו הרב לצורך הצלחת האירוע שלכם!
בכל הקשור להפקת אירועים, הניסיון הרב הנו חלק בלתי נפרד. בין אם מדובר באירועים לבכירי המשק, אירועים עסקיים ופרטיים - אלו לימדו אותנו לא מעט על בניית תפריט, על התאמת קונספט אירוח וכמובן על תודעת שירות . כל אלה מושקעים באירוע על מנת שנוכל להעניק לכם חוויה מושלמת לאירוע שלכם.